Skocz do zawartości

Nie można zalogować sie do konta Insertu

Zobacz rozwiązanie Rozwiązane przez Daniel Kozłowski,

Polecane posty

Witam

może Ktoś z Państwa rozwiązał problem

Kominikat

Zmiana w dostępie do usług online  " Droga Użytkowniczko Drogi itd. od dnia 18.03.25r.

Załóż konto Insert.

Zaloguj się

Przy próbie zalogowania - biała zakładka a później  komunikat nieprawidłowy wpis

u góry komunikat Brak konta Insert Abonament aktywny.

pozdrawiam i dziękuje za pomoc

Witam wersja najnowsza a pytanie o procesor, kartę,jaki win. chyba nie poważne czyli jak zmienię kartę czy procesor to Gt nie chodzi?????

Chyba Pan nie użytkuje GT Subiekt = Podpowiem Pomoc - zarządzanie licencjami - licencja podmiotu - liczba stanowisk 3 - liczba aktywnych stanowisk 3

Rachmistrz liczba stanowisk - bez ograniczeń. Nie ma związku z kontem.

Pozdrawiam

• Haha 1
24 minuty temu, Jerzy Zieliński napisał:

Witam wersja najnowsza a pytanie o procesor, kartę,jaki win. chyba nie poważne czyli jak zmienię kartę czy procesor to Gt nie chodzi?????

Chyba Pan nie użytkuje GT Subiekt = Podpowiem Pomoc - zarządzanie licencjami - licencja podmiotu - liczba stanowisk 3 - liczba aktywnych stanowisk 3

Pozdrawiam

Pana wypowiedź i insynuacje są co najmniej nie ma miejscu. Pisze pan do pracownika Insert która to firma de facto stworzyła program że nie użytkuje, Może i nie użytkuje ale jego firma napisała ten program więc takie wypowiedzi ośmieszają tylko pana (podzespoły komputera mają wpływ na działanie programu zarówno pod względem wydajnościowym jak i prawidłowego wyświetlania np. karta graficzna oraz kompatybilności). Jeśli twórca prosi o jakieś dane to nie dlatego że mu się nudzi i wyciąga niepotrzebne informacje tylko potrzebuje pewnych informacji aby móc prawidłowo i przede wszystkim szybko spróbować rozwiązać problem. Takie posty jakie pan napisał tylko zaśmiecają forum. Na przyszłość zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum który oczywiście pan zaakceptował skoro pisze pan na nim. A wracając te meritum spraw, jeśli chce pan uzyskać informacje to proszę odpowiedzieć na pytania lub przestać pytać i samodzielnie rozwiązać sobie problem.

29 minut temu, Jerzy Zieliński napisał:

Witam wersja najnowsza

Podstawy użytkowania forum i zgłaszania problemów - wersję programu należy podawać w formie numeru z dokładnością do SP i HF.

31 minut temu, Jerzy Zieliński napisał:

a pytanie o procesor, kartę,jaki win. chyba nie poważne

Nie chyba, a na pewno się Pan myli, pytanie było poważne.

32 minuty temu, Jerzy Zieliński napisał:

czyli jak zmienię kartę czy procesor to Gt nie chodzi?????

Oczywiście, że nie, może się tak stać, ale nie musi.

32 minuty temu, Jerzy Zieliński napisał:

Chyba Pan nie użytkuje GT Subiekt

Nie chyba, a ma pewno, to przecież cecha serwisantów, że nie użytkują programów, które serwisują (poza wyjątkami od reguły).

33 minuty temu, Jerzy Zieliński napisał:

= Podpowiem Pomoc - zarządzanie licencjami - licencja podmiotu - liczba stanowisk 3 - liczba aktywnych stanowisk 3

To kolejny fragment Pana odpowiedzi, który nie ma związku z Pana problemem i pytaniami zadanymi przez Pana @Mateusz Makowski

• Lubię to 1

Witam

Dziękuje za odp.

Pozwolę sobie tak jak Pan z komentować i udzielić porad a nie odpowiedzieć.

-wersja najnowsza jaka jest  - na stroni Insertu w zakładce Aktualne wersje programów.

- jaki procesor, karta graficzna sam sobie Pan odpowiedział -  może a nie musi - jak konto  było przy wcześniejszej wersji GT a po aktualizacji do wersja GT 1.82. sp1 zginęło

co do tego ma karta graficzna czy procesor.

- serwisant który nie użytkuje to jak może go naprawiać???? ale może !!!!!!

- pytano się o stanowisko podałem ile i jakie.

- zrzuty ekranu na forum z danymi - nie - nie mogę zrobić zrzutów bez danych

Pozdrawiam

• Haha 1
22 minuty temu, Jerzy Zieliński napisał:

Pozwolę sobie tak jak Pan z komentować i udzielić porad a nie odpowiedzieć.

Takim postępowaniem szkodzi Pan tylko sobie, ale również traci czas innych użytkowników forum, którzy próbują pomagać tym, którzy chcą z tej pomocy skorzystać.

-wersja najnowsza jaka jest  - na stroni Insertu w zakładce Aktualne wersje programów.

Powinno być oczywistym, że to nie jest precyzyjna odpowiedź, dzisiaj mogła pojawić się lub pojawi się poprawka i Pana odpowiedź nie będzie prawdziwa... Ponadto może się zdarzyć, że najnowsza wersja nie jest widoczna na stronie Insertu.

- jaki procesor, karta graficzna sam sobie Pan odpowiedział -  może a nie musi

Nie sobie odpowiadałem tylko Panu, a skoro może to być potencjalna przyczyna problemu i został Pan poproszony o jej podanie to po prostu należało podać tę informację.

jak konto  było przy wcześniejszej wersji GT a po aktualizacji do wersja GT 1.82. sp1 zginęło

Tego nie wiemy, nie wiemy jakie inne operacje wykonywał Pan w międzyczasie, a większość użytkowników nie ma świadomości, że środowisko, w którym działają programy zmienia się na przykład poprzez automatyczne aktualizacje systemu operacyjnego.

co do tego ma karta graficzna czy procesor.

Jeśli nie jest Pan osobą techniczną to proszę po prostu przyjąć do wiadomości, że informacje, o które jest Pan proszony mogą mieć związek z problemem, który Pan zgłasza... Karta graficzna jest odpowiedzialna za wyświetlanie obrazu, a Pan zgłosił problem, że zawartość okna się nie wyświetla... Od wielu lat karty graficzne są zintegrowane z procesorami, wiec znając model procesora można poznać model karty graficznej.

- serwisant który nie użytkuje to jak może go naprawiać???? ale może !!!!!!

Przez analogię do napraw samochodów - czy mechanik, który naprawia samochody użytkuje wszystkie marki i modele, które naprawia ?

- pytano się o stanowisko podałem ile i jakie.

Ja nie widzę takiego pytania, proszę je zacytować.

- zrzuty ekranu na forum z danymi - nie - nie mogę zrobić zrzutów bez danych

Może Pan, jeśli Pan nie potrafi to proszę doprecyzować z czym dokładnie ma Pan problem.

Edytowane przez Daniel Kozłowski
  • Lubię to 2

Witam

Problem nie rozwiązany.

Panie Zborowski Panie partnerze od Kiedy to Jesteśmy na TY.

Insert z ul.Parkowej teraz w nowej siedzibie jest producentem a nie jest użytkownikiem. Czyli wg. Pana coś stworzyli ale nie wiedzą jak to użytkować.

Stwierdzenia Pana że jestem śmieszny proszę wziąć pod uwagę art.212, 213.

Pozwoliłem sobie odczytać Pana wcześniejsze komentarze np. z dn. 12.11.24r. - podobne problemy innych użytkowników - cytuję Pana  "JEST AWARIA"

I dalej Nic.

Przepraszam Pana ale  ............

Proszono mnie o zrzut w załączeniu może pomożę.

pozdrawiam

Zobacz więcej: https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-odpowiedzialnosc-karna-za-opinie-w-internecie

Zrzut ekranu (35).png

• Haha 2

Szanowny Panie,

tego typu treści nie przybliżą do rozwiązania Pańskiego problemu, czy rozwiania ewentualnych wątpliwości. Nie odnoszę również wrażenia, że treści w jakikolwiek sposób miały znamiona obraźliwych, czy sprzecznych z prawem, a ich swobodniejszy ton wypowiedzi jest nieodzowną częścią społeczności, jaką jest Forum użytkowników. Co więcej, nie zauważyłem, żeby ktokolwiek do kogokolwiek zwracał się w tym wątku "na Ty".  Każdy z udzielających odpowiedź stara się pomóc i odnaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie na poruszane kwestie i nikogo celem nie jest wprowadzanie w błąd, a rozwianie ewentualnych wątpliwości użytkownika co do oferowanych rozwiązań, dlatego jeśli kontakt na Forum użytkowników nie jest wystarczającym, a otrzymywane odpowiedzi nie są dla Pana satysfakcjonujące, istnieje możliwość skorzystania z innych — być może bardziej dla Pana przystępnych — form Pomocy technicznej.

Edytowane przez Mateusz Makowski
  • Lubię to 2

Witam

Dziękuję za wyczerpująca odpowiedź  panu partnerowi Marcinowi.

Rzeczywiście nie ma sensu  cytuje " pana Marcina "Po prostu nie działa logowanie na stronie konto.insert.com.pl i podejrzewam że wszystkie usługi z tym związane. Możliwe że coś z serwerem się wydarzyło. Jak dalece jest to postępująca awaria to nie jestem wstanie stwierdzić" koniec wyjaśnień, pomocy.

Pozdrawiam

Ps.

Czekamy za stanowiskiem Insertu

• Haha 1
Użytkownik forum
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Dodaj nową pozycję...