Jakub Karwala 22 Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego w Domyślnie wybierany podmiot Loguje się na subiek123 i zamiast mojej firmy z automatu wybierana jest firma klienta, która została udostępniona jako pierwsza. Co zrobić aby po zalogowaniu domyślnie wybierany był nasz podmiot ? Link to postu
Mateusz Makowski 43 Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego w Domyślnie wybierany podmiot Dzień dobry, w aplikacji Subiekt 123, ani w Koncie InsERT nie ma ustawienia takiego jak "domyślna/ulubiona firma". Myślę, że żeby uniknąć każdorazowego przełączania warto utworzyć sobie zakładkę/skrót do aplikacji na właściwą firmę. Link to postu
Jakub Karwala 22 Napisano 11 Lutego Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego w Domyślnie wybierany podmiot 2 godziny temu, Mateusz Makowski napisał: Dzień dobry, w aplikacji Subiekt 123, ani w Koncie InsERT nie ma ustawienia takiego jak "domyślna/ulubiona firma". Myślę, że żeby uniknąć każdorazowego przełączania warto utworzyć sobie zakładkę/skrót do aplikacji na właściwą firmę. Ale dlaczego logując się na własne konto, loguje mnie na konto klienta do którego mam uprawnienia ? Chyba założenie powinno być takie że logujemy się na konto które jest główne, a następnie przełączamy się na inne. Teraz za każdym razem jak chce wystawić swoje faktury muszę przełączać się na swoje konto, choć korzystam ze swojego konta. Link to postu
Mateusz Makowski 43 Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego w Domyślnie wybierany podmiot Tak jak wspomniałem na tę chwilę nie ma w Koncie InsERT takiego ustawienia jak domyślna, czy "główna firma". Konto InsERT jest zakładane na osobę, a ta może posiadać uprawnienia do wielu firm, tak jak jest to w Pańskim przypadku. Oczywiście rozumiemy zasadność tego zagadnienia, dlatego zapisaliśmy Pana sugestię. Link to postu
Jakub Karwala 22 Napisano 13 Lutego Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego w Domyślnie wybierany podmiot 13 godzin temu, Mateusz Makowski napisał: Tak jak wspomniałem na tę chwilę nie ma w Koncie InsERT takiego ustawienia jak domyślna, czy "główna firma". Konto InsERT jest zakładane na osobę, a ta może posiadać uprawnienia do wielu firm, tak jak jest to w Pańskim przypadku. Oczywiście rozumiemy zasadność tego zagadnienia, dlatego zapisaliśmy Pana sugestię. Wie Pan jakie jest to frustrujące logując się własnym loginem otwiera nam się Subiekt klienta. I za każdym razem musimy przełączać. Może nie ma obecnie takiej opcji, ale czy można u mnie od strony serwera ustawić aby po zalogowaniu na konto był mój subiekt ? 1 Link to postu
Kamil Smuszkiewicz 48 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego w Domyślnie wybierany podmiot Panie Jakubie, Na ten moment mogę zaproponować pewne obejście. Jak się Pan zaloguje do wybranego Subiekta 123 to proszę link w postaci https://app.subiekt123.pl/t/1003463463/#/ skopiować/zapisać w ulubionych i z niego wchodzić. Będzie działać dopóki nie dokonamy zmian w linkach. Link to postu
Polecane posty