A Z 3 Napisano 18 Lutego 2025 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie witam mam nowy bład przy wystawianiu produktów jak go rozwiązać ? : Kod błędu: 422 Unprocessable Entity [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie ścieżka: productSet[0].responsibleProducer Cytuj Link to postu
4S_ MARKET 24 Napisano 19 Lutego 2025 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 631 Napisano 20 Lutego 2025 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Wersja 1.44.3 ustawić producenta albo oznaczyć ofertę , że towar został wprowadzony przed 13.12.2024 - tak jak na zrzucie powyżej. Cytuj Link to postu
Julia W 0 Napisano 16 Marca 2025 Udostępnij Napisano 16 Marca 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie (edytowane) Cześć, mam podobny problem z błędem 422 Unprocessable Entity, gdzie system wymaga przypisania producenta do produktu, ale pole jest już wypełnione. Sprawdziłam kilka razy, czy wszystko jest poprawnie ustawione, ale nadal nie mogę wystawić produktu. Czy ktoś miał podobną sytuację i wie, jak to naprawić? update: udało sie ogarnąć Edytowane 21 Marca 2025 przez Julia W Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 631 Napisano 17 Marca 2025 Udostępnij Napisano 17 Marca 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Proszę podesłać pełną treść błędu. Cytuj Link to postu
Agnieszka Janosz 2 Napisano 3 Kwietnia 2025 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie W dniu 20.02.2025 o 08:57, Bartosz Rosa napisał: Wersja 1.44.3 ustawić producenta albo oznaczyć ofertę , że towar został wprowadzony przed 13.12.2024 - tak jak na zrzucie powyżej. A jak ustawić producenta, jeżeli w oknie aukcji po rozwinięciu listy rozwijalnej nie ma żadnego producenta? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 631 Napisano 3 Kwietnia 2025 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Producenci są pobierani z konta Allegro. Trzeba najpierw ich tam dodać. Następnie pobrać ich do Sello korzystając z menu Sello -> NARZĘDZIA -> Synchronizuj parametry z serwisu -> zaznaczyć pole Lista producentów i osób odpowiedzialnych (GPSR). 1 Cytuj Link to postu
Agnieszka Janosz 2 Napisano 3 Kwietnia 2025 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Dziękuję. Zrobione! 1 Cytuj Link to postu
A Z 3 Napisano 10 Kwietnia 2025 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie wszystko spoko tylko jak to ogarnać zeby za kazdym wystawianiem nie zaznaczać ? wszedłem w szablony zmiany zbiorcze inne zaznaczam i dalej tak samo ... Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 631 Napisano 11 Kwietnia 2025 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie A w jaki sposób są wystawiane oferty? Cytuj Link to postu
A Z 3 Napisano 13 Kwietnia 2025 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie towary. wystaw z szablonu.. czy coś konkretniej mam podać ? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 631 Napisano 16 Kwietnia 2025 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Proszę sprawdzić czy w szablonie na pewno zmienił się ten znacznik po wykonaniu zmian zbiorczych. Cytuj Link to postu
A Z 3 Napisano 16 Kwietnia 2025 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie no właśnie chodzi o to ze nie zaznaczył się... chyba ze jakoś inaczej sie to robi Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 631 Napisano 17 Kwietnia 2025 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Obawiam się, że w zmianach zbiorczych zakradł się błąd jakiś i tego znacznika nie da się nimi ustawić w szablonach. Dużo jest tych szablonów? W razie czego można ustawić ten znacznik we wszystkich szablonach poniższym poleceniem SQL, wykonanym np w programie serwisowym. update au__Auction set au_GPSRMarketedBeforeObligation = 1 where au_Type = 11 Cytuj Link to postu
A Z 3 Napisano 28 Kwietnia 2025 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie poprosze dokladniej po kolei jak to ogarnać w programie serwisowym bo raz kiedys odpalałem i nie pamietam jak to było.... Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 631 Napisano 29 Kwietnia 2025 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Tutaj instrukcja, oczywiście bez tamtejszego polecenia SQL Cytuj Link to postu
Łukasz Piechulski 0 Napisano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Dodałem producenta na allegro. Synchronizacja z allegro zrobiona. Czym mam zaznaczone że "Wprowadzone do obrotu.." czy nie to nie mogę wystawić aukcji. Błędy poniżej. Jak to naprawić ? https://prnt.sc/CfwUAO0HPx8S https://prnt.sc/CbNosnmgrd2s Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 631 Napisano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Allegro nie dopuszcza w przypadku tego produktu braku informacji o bezpieczeństwie. Trzeba je uzupełnić. Cytuj Link to postu
DANIEL Szef 0 Napisano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Dzień dobry ale sello nie ma takich zakładek :Sello korzystając z menu Sello -> NARZĘDZIA -> Synchronizuj parametry z serwisu -> zaznaczyć pole Lista producentów i osób odpowiedzialnych (GPSR). Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 631 Napisano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Chodzi o wybranie opcji Jest ona nieprawidłowa w kontekście tego produktu i trzeba ją zmienić i podać dane w oknie. Cytuj Link to postu
Łukasz Piechulski 0 Napisano 5 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie No dobrze nawet jeśli wybiore produkt zawiera informacje o bezpieczeństwie.. to co ja mam tam wpisać ?:) Cytuj Link to postu
Allegro Dako 6 Napisano 12 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Czy ja musze teraz sobie w https://salescenter.allegro.com/responsible-producers wprowadzić wszystkich producentów, jakich chcę wystawić? Niektóre aukcje nie wystawiają mi się ponownie, gdyż właśnie brakuje producenta, a po ściągnięciu ich z allegro, mam tylko tych, co sam dodałem. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 631 Napisano 18 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie W dniu 5.08.2025 o 09:25, Łukasz Piechulski napisał: No dobrze nawet jeśli wybiore produkt zawiera informacje o bezpieczeństwie.. to co ja mam tam wpisać ?:) Informacje zgodne z Rozporządzeniem o Ogólnym Bezpieczeństwie Produktów . To już należy doczytać w tym rozporządzeniu a dane najpewniej pobrać od producenta/dystrybutora danego towaru. W dniu 12.08.2025 o 11:17, Allegro Dako napisał: Czy ja musze teraz sobie w https://salescenter.allegro.com/responsible-producers wprowadzić wszystkich producentów, jakich chcę wystawić? Niektóre aukcje nie wystawiają mi się ponownie, gdyż właśnie brakuje producenta, a po ściągnięciu ich z allegro, mam tylko tych, co sam dodałem. W zasadzie tak. Cytuj Link to postu
Allegro Dako 6 Napisano 19 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Dziękuję za informację. Czy jak przejdę na to nowe sello NX - problem nie będzie występował? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 631 Napisano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2025 w NOWY BŁĄD [RESPONSIBLE_PRODUCER_NOT_SPECIFIED]: Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie Sello NX nie wnosi tutaj jakiegoś magicznego rozwiązania. To są przepisy narzucone przez UE i wszystkie platformy handlowe mają w obowiązku dostarczyć sprzedawcom możliwość podania tych danych, zaś sama konieczność podawania danych spoczywa na sprzedawcach. Cytuj Link to postu
Polecane posty