Waldemar Sowiński 0 Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca w miniatury na liście ofert internetowych Dzień dobry Mam pytanie czy da się gdzieś ustawić żeby na liście ofert internetowych wyświetlały się miniaturki z kartoteki towaru podpiętego do danej oferty internetowej? Wiem że można pobrać zdjęcia z allegro i one mogą się wyświetlać jako miniaturka ale nie chciałbym ich pobierać bo i tak mam je w bazie tylko że w kartotece towaru pozdrawiam. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 011 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca w miniatury na liście ofert internetowych Obecnie nie, ale zapisujemy taką sugestię. Myśleliśmy też nad funkcją pobierania tylko samych miniatur zdjęć z serwisu, bo wtedy zajmowały by one dużo mniej w bazie, a też nie zawsze zachodzi taka sytuacja, że zdjęcia są już w towarze - a w ofercie są zawsze. Cytuj Link to postu
Polecane posty