Natalia Kopacka 6 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca w Błędne dokumenty końcowe przez "omsknięcie palca" - sugestia drobnej zmiany Mam taką sugestię, ponieważ nasz zespół obsługujący Allegro zgłosił mi, że już kilka razy przez "omsknięcie palca" zdarzył się pewien problematyczny błąd. Realizując zamówienie wybieramy Wystaw seryjnie -> Zaplanowane dokumenty końcowe i wszystko działa fajnie, tylko że kilka razy zdarzyło im się kliknąć pole niżej, czyli Faktura sprzedaży. No, a że wszystko jest ładnie powiązane i dokumenty zaraz po wystawieniu wysyłają się na Allegro to mamy wtedy problem i odkręcanie tych dokumentów. Można też szybko kliknąć Przerwij na ekranie ładowania, ale 1 czy 2 dokumenty mogą już zdążyć się wystawić i wysłać do serwisu. Czy byłaby szansa na taką drobną zmianę, żeby po wybraniu czegoś innego niż Zaplanowane dokumenty końcowe/Zaplanowane dokumenty wstępne program podrzucał dodatkowy ekran z pytaniem typu "Czy na pewno chcesz wystawić dokumenty końcowe/wstępne inne niż zaplanowane?" albo żeby chociaż te opcje dokumentów zaplanowanych były jakoś bardziej oddzielone od pozostałych? 1 Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 59 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca w Błędne dokumenty końcowe przez "omsknięcie palca" - sugestia drobnej zmiany Dziękuję za sugestie, stworzyłem odpowiedni ticket, przegadam z zespołem finalne rozwiązanie i zobaczymy co i kiedy uda się zrobić 😊. Jak będzie gotowe infobot poinformuje o tym w tym wątku. 2 Cytuj Link to postu
Polecane posty