Patryk Wyrwas 10 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca w WooCommerce Dzień dobry, Czy planują Państwo integrację innych platform e-commerce? Najbardziej zależy nam na WooCommerce. 2 Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 59 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca w WooCommerce Planujemy rozszerzenie integracji o WooCommerce i PrestaShop, jednak na ten moment nie możemy jeszcze określić, która z nich pojawi się jako pierwsza. Obecnie WooCommerce zebrało więcej głosów od użytkowników, więc jeśli ten stan się utrzyma, to właśnie nad tą integracją rozpoczniemy prace w najbliższym czasie. 1 Cytuj Link to postu
centrumstali com 29 Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca w WooCommerce W dniu 13.03.2025 o 15:08, Rafał Stępień napisał: Obecnie WooCommerce zebrało więcej głosów od użytkowników Była/jest gdzieś jakaś ankieta? Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 59 Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca w WooCommerce Nie było ankiety, priorytet ustalamy na podstawie wpisów użytkowników forum. Cytuj Link to postu
centrumstali com 29 Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca w WooCommerce Przeglądam forum na bieżąco i wydaje mi się, że bardziej padało PrestaShop, ale oczywiście mogę się mylić Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 89 Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca w WooCommerce Różnice w zgłoszeniach są tak marginalne więc zadecyduje zapewne, która integracja będzie "łatwiejsza" do wdrożenia Cytuj Link to postu
Adam Jachowski 1 Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca w WooCommerce Ja również potrzebuję Woocommerce 😀 1 Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 89 Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca w WooCommerce 45 minut temu, Adam Jachowski napisał: Ja również potrzebuję Woocommerce 😀 My również potrzebujemy 😁 1 Cytuj Link to postu
Krzysztof Górnik 20 Napisano Niedziela o 21:25 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:25 w WooCommerce Mi też by się przydało Woocommerce 1 Cytuj Link to postu
Arkadiusz Kłos 1 Napisano wczoraj o 12:32 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:32 w WooCommerce + jeden głos na Woocommerce 1 Cytuj Link to postu
Mateusz Pyka 7 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu w WooCommerce pierw to niech zrobią chociaż jedną dobrze działającą integrację, ta z allegro to jakiś krzak, liczę że nowa wersja będzie już działająca i w końcu będzie można coś ruszyć do przodu, naobiecywali sporo w wersji 55 - zobaczymy uważam też że każdemu użytkownikowi powinno się automatycznie gratisowo przedłużyć licencje od w 55, o ile ta wersja 55 będzie już działać bo tyle błędów to wstyd za to kasę brać Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 011 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu w WooCommerce 14 godzin temu, Mateusz Pyka napisał: pierw to niech zrobią chociaż jedną dobrze działającą integrację, ta z allegro to jakiś krzak, liczę że nowa wersja będzie już działająca i w końcu będzie można coś ruszyć do przodu a z czym jest problem przy integracji z Allegro? Proszę zgłosić swoje problemy w osobnym temacie to się nimi zajmiemy. 14 godzin temu, Mateusz Pyka napisał: uważam też że każdemu użytkownikowi powinno się automatycznie gratisowo przedłużyć licencje od w 55, o ile ta wersja 55 będzie już działać bo tyle błędów to wstyd za to kasę brać Konkrety bym prosił. Jakie błędy (w osobnym temacie -> ). Cytuj Link to postu
Mateusz Pyka 7 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu w WooCommerce chyba juz sporo zgłosiliśmy, począwszy od niełączenia produktów z aukcjami... albo robienie tego przez aplikacje losowo aż do ponownego pobrania produktów i znów trzeba łączyć, czekamy na wersje 55 Cytuj Link to postu
Polecane posty