Patryk Wyrwas 10 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca w Vendero w Sello NX Dzień dobry, Mamy sklep na platformie Vendero, która posiada swój nieco upośledzony (względem możliwości Sello NX) system zarządzania zamówieniami bezpośrednio w Subiekcie. Jednakże tworzenie paczek to największa bolączka tego odrębnego rozwiązania. Czy planowana jest integracja platformy Vendero w Sello NX? Znacząco ułatwiłoby to pracę, przede wszystkim ujednolicając proces realizacji zamówień. 2 Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 59 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca w Vendero w Sello NX Mamy ją w planach, jednak jej wdrożenie jest przewidziane na późniejsze wersje. Obecnie skupiamy się na popularnych marketplace'ach i platformach e-commerce. Być może prace rozpoczną się w tym roku, ale nie jesteśmy w stanie nic obiecać. 1 Cytuj Link to postu
Łukasz Wiśniewski 3 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca w Vendero w Sello NX Ja również mam sklep na Państwa platformie Vendero i bardzo bym chciał aby zamówienia z Vendero pojawiały się w Sello. Wiem że Vendero może nie jest popularny jednak jest to wasz sklep więc może to nie będzie takie trudne. Pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 011 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca w Vendero w Sello NX 33 minuty temu, Łukasz Wiśniewski napisał: więc może to nie będzie takie trudne. Wbrew pozorom, może nie trudne, ale tricky . Generalnie vendero nie ma API publicznego, do którego moglibyśmy się podłączyć z Sello NX, jest skrojone tylko i wyłącznie pod pracę z Subiektami. Natomiast sam Subiekt pobiera te zamówienia do siebie i obecnie można z poziomu Subiekta nexo skorzystać z funkcji Przygotuj do wysłania aby utworzyć zamówienia w Sello NX. Dla Subiekta GT (nie wiem o którym tutaj mowa) pracujemy obecnie nad możliwością importowania wybranych zamówień i powinna być ona dostępna w wersji v56. Chcemy też dodać możliwość pobierania informacji z takiego ZK pozwalające na ustawienie odpowiednich pól w zamówieniu wysyłkowym w Sello NX - ale nie wiem jeszcze czy uda nam się to w pełni wprowadzić w tej wersji. Cytuj Link to postu
Patryk Wyrwas 10 Napisano 21 Marca Autor Udostępnij Napisano 21 Marca w Vendero w Sello NX W dniu 19.03.2025 o 11:18, Bartosz Rosa napisał: Wbrew pozorom, może nie trudne, ale tricky . Generalnie vendero nie ma API publicznego, do którego moglibyśmy się podłączyć z Sello NX, jest skrojone tylko i wyłącznie pod pracę z Subiektami. Natomiast sam Subiekt pobiera te zamówienia do siebie i obecnie można z poziomu Subiekta nexo skorzystać z funkcji Przygotuj do wysłania aby utworzyć zamówienia w Sello NX. Dla Subiekta GT (nie wiem o którym tutaj mowa) pracujemy obecnie nad możliwością importowania wybranych zamówień i powinna być ona dostępna w wersji v56. Chcemy też dodać możliwość pobierania informacji z takiego ZK pozwalające na ustawienie odpowiednich pól w zamówieniu wysyłkowym w Sello NX - ale nie wiem jeszcze czy uda nam się to w pełni wprowadzić w tej wersji. Przygotuj do wysłania niestety nie pobiera z zamówienia vendero danych paczkomatu, więc i tak trzeba wpisywać ręcznie, więc nie jest to zbyt wygodne rozwiązanie. 1 Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 011 Napisano Poniedziałek o 15:16 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:16 w Vendero w Sello NX Wiem, dlatego napisałem, że planujemy rozszerzyć możliwości jakie daje ta funkcja o dodatkowe przetwarzanie danych np. z pola uwagi na dokumencie. O ile pamiętam, tam zapisywane są dodatkowe informacje o wysyłce z vendero. 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty