Michał Dąbrowski 3 Napisano 25 Marca 2025 Udostępnij Napisano 25 Marca 2025 w BiuroGT 1.24 - kopia bazy Dzień dobry po zainstalowaniu wersji 1.24 nie mogę wykonać kopii bazy danych przed konwersją na co dzień archiwizuję każdy podmiot oddzielnie i bazy z BiuraGT nigdy nie archiwizowałem, czy mogę opuścić ten proces? Link to postu
Paweł B 69 Napisano 25 Marca 2025 Udostępnij Napisano 25 Marca 2025 w BiuroGT 1.24 - kopia bazy Mówią, że ludzie się dzielą na tych co robią kopie zapasowe oraz na tych co będą robić kopie zapasowe. Każdą bazę danych wypada archiwizować. Może Pan pominąć tworzenie kopii zapasowej ale jak coś pójdzie nie tak to nie będzie z czego się ratować. Link to postu
Michał Dąbrowski 3 Napisano 25 Marca 2025 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2025 w BiuroGT 1.24 - kopia bazy 2 minuty temu, Paweł B napisał: Mówią, że ludzie się dzielą na tych co robią kopie zapasowe oraz na tych co będą robić kopie zapasowe. Każdą bazę danych wypada archiwizować. Może Pan pominąć tworzenie kopii zapasowej ale jak coś pójdzie nie tak to nie będzie z czego się ratować. Tylko co jest w tej bazie z biuraGT? Tak jak napisałem ja poszczególne podmioty archiwizuję każdy z osobna przez archiwizator, chyba jest to bezpieczne? Link to postu
Paweł B 69 Napisano 25 Marca 2025 Udostępnij Napisano 25 Marca 2025 w BiuroGT 1.24 - kopia bazy Nie używam BiuraGT ale strzelam, że w bazie są dane programu Biuro GT niezbędne do jego prawidłowego działania Link to postu
Kacper Panek 412 Napisano 9 Kwietnia 2025 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2025 w BiuroGT 1.24 - kopia bazy Dzień dobry, jeżeli chodzi o archiwizację podmiotu, na którym pracuje Biuro GT, to działa ona w identyczny sposób jak archiwizacja zwykłego podmiotu rachmistrza czy rewizora. Jest to po prostu kopia zapasowa pozwalająca na powrót do stanu bazy danych w określonym momencie. Jeżeli chodzi o archiwizację podmiotów klientów, to Biuro GT umożliwia wykonanie jej zbiorczo. Funkcjonalność została opisana w artykule: Biuro GT – Jak zbiorczo zarchiwizować podmioty? Link to postu
Polecane posty