Janusz Zieliński 0 Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca w CIT8 Mimo statusu dokumentu "wysłany" oraz pobranym UPO nie nanosi na deklaracji numeru z UPO. Obsługuję kilka firm a problem dotyczy jednej. Co może być powodem??? Link to postu
Kacper Panek 282 Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca w CIT8 Dzień dobry, jak wygląda nagłówek oraz lista operacji w oknie Wysyłka elektroniczna? W którym miejscu numer UPO nie zostaje naniesiony? Link to postu
Janusz Zieliński 0 Napisano 27 Marca Autor Udostępnij Napisano 27 Marca w CIT8 Nie nanosi numeru w miejscu numer dokumentu na wydruku deklaracji. W innych firmach ten numer jest widoczny. Link to postu
Leszek Koza 4 Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca w CIT8 U mnie nie ma numeru dopóki nie ma upo. Link to postu
Janusz Zieliński 0 Napisano 28 Marca Autor Udostępnij Napisano 28 Marca w CIT8 TYLKO JA MAM UPO Link to postu
Kacper Panek 282 Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca w CIT8 Dzień dobry, proszę jeszcze o pokazanie okna deklaracji CIT-8 – czy pole Numer dokumentu jest puste? Link to postu
Janusz Zieliński 0 Napisano 28 Marca Autor Udostępnij Napisano 28 Marca w CIT8 Tak jest puste. Link to postu
Kacper Panek 282 Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia w CIT8 Dzień dobry, nie udało nam się powtórzyć opisanego problemu, w związku z czym w celu dalszej analizy konieczne będzie przesłanie bazy danych zgodnie z artykułem: W jaki sposób wysłać bazę danych do firmy InsERT? W formularzu kontaktowym proszę zaznaczyć kontynuację korespondencji z InsERT pod numerem zgłoszenia, który podam w wiadomości prywatnej. Link to postu
Polecane posty