PIOTR KASZUBA 0 Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca w sumy nie pokazuje dobrze wyliczen w CIT 8 Witam - W odpowiednie pola wpisuje kwoty przychodu ale suma pokazuje 100 x wieksza -co moze byc przyczyna Moje ustawienia komputera - w zalaczeniu screen shoot Link to postu
Rozwiązanie Daniel Kozłowski 1 506 Napisano 31 Marca Rozwiązanie Udostępnij Napisano 31 Marca w sumy nie pokazuje dobrze wyliczen w CIT 8 Ustawienia regionalne systemu Windows. Link to postu
PIOTR KASZUBA 0 Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w sumy nie pokazuje dobrze wyliczen w CIT 8 dopytam sie a jake musza byc bo ustawilem na polske i nadal mam to samo Link to postu
Daniel Kozłowski 1 506 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w sumy nie pokazuje dobrze wyliczen w CIT 8 1 godzinę temu, PIOTR KASZUBA napisał: dopytam sie a jake musza byc Polskie. 1 godzinę temu, PIOTR KASZUBA napisał: bo ustawilem na polske i nadal mam to samo Nie mogę się do tego odnieść, gdyż nie pokazał Pan wykonanych zmian, nie pokazał Pan efektu/problemu w programie. Link to postu
PIOTR KASZUBA 0 Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w sumy nie pokazuje dobrze wyliczen w CIT 8 (edytowane) Dziekuje zastanowilem sie i ustawilem wszystko - dziala juz Edytowane 1 Kwietnia przez PIOTR KASZUBA Link to postu
Polecane posty