Bartosz Rosa 2 194 Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT Rozpoczęliśmy prace nad funkcją importowania zamówień z Subiekta GT. Funkcja ta w dużej mierze wykorzystywana jest w Sello 1 do importowania zamówień ze sklepów internetowych poprzez Subiekta, do którego najczęściej są już dostępne różnego rodzaju synchronizatory. Przewidujemy, że funkcja będzie działać podobnie jak w Sello 1, gdzie za pomocą filtrów można było wybrać jakiego typu ZK mają być do Sello pobierane. W Sello NX powstanie dodatkowa integracja Subiekt GT ale typu integracja serwisu internetowego. Jakkolwiek dziwnie to nie brzmi, generalnie tego typu integracje mają funkcje importowania zamówień z serwisów internetowych (zewnętrznych) do Sello NX, więc ta nowa integracja będzie działać dokładnie jak pobieranie zamówień z Allegro. Oczywiście będzie implementować tylko pewien podzbiór możliwości takich integracji, ale całe pobieranie będzie się odbywać tak samo jak z serwisów internetowych. Wiele kont Subiekt GT Będzie możliwość dodania wielu kont dla tej integracji, co oznacza, że każde konto będzie mogło pobierać inny podzbiór ZK z Subiekta, charaktertyzujący się np. integracją Subiekta z różnymi sklepami. Dzięki takiemu podejściu, będzie można nazwać konta np. Zamówienie ze sklepu 1, sklep 2 itp, więc będą działały wszystkie mechanizmy filtrowania, rozróżniania kont na poziomie zamówień wysyłkowych itp. Konta te będą wymagać obecności podstawowego konta integracji z systemem handlowo magazynowym i z niego będą czerpać ustawienia (czyli de facto dane do połączenia bazy danych Subiekta GT). Filtry zamówień Przewidujemy filtrowanie ZK do importowaniu według kryteriów: Kategoria dokumentu Rozszerzenie dokumentu Status Informacja, czy numer oryginału jest wypełniony Dodatkowo data odcięcia, która jest standardowa dla wszystkich kont integracji dla zamówień. Piszcie, jeśli potrzebujecie czegoś więcej, albo też fajne by były przykłady po czym rozróżniacie takie zamówienia w Subiekcie, które należy potraktować jako wysyłkowe. Sposób dostawy Zastosujemy tutaj mechanizm rozpoznawania dostaw w usługach na liście pozycji ZK, który jest obecnie dodany w technicznym koncie integracji Sello, który działa dla funkcji Przygotuj do wysłania w Subiekcie nexo. Czyli jest to lista słów kluczowych, które są wyszukiwane w nazwach pozycji i są dalej traktowane jako koszt dostawy i usuwane są z listy towarów na EZ. Dodatkowo, dodamy mechanizm wyłuskiwania danych dla sposobu dostawy z pola uwag. W praktyce będzie to coś podobnego, jak zastosowaliśmy w wersji 55 do automatycznej identyfikacji towarów w ofertach, czyli mechanizm bazujący na tagach i modyfikatorach, który pozwoli z "dowolnego" pola (z listy poniżej) ZK wyciągnąć informację i dalej wykorzystać ją do ustawienia odpowiedniej dostawy. Planujemy w tym celu udostępnić kilka pól z ZK w postaci tagów [ZamowienieOdKlienta] NumerZamowienia NumerOryginalu Kategoria Tytul Podtytul Uwagi PolaWlasne Jeśli widzicie potrzebę pobierania danych z ZK z innych pól, również proszę o informację poniżej. Adres dostawy, punktu odbioru Adres dostawy będzie pobierany z adresu dostawy z ZK. W dalszej kolejności, jeśli tego adresu tam nie będzie, to będzie brany adres dostawy pobrany z kartoteki kontrahentów. Czy są inne miejsca, w których synchronizatory przez Was używane umieszczają takie dane, które powinny trafić do danych odbiorcy w EZ? Ewentualnie, czy z jakiegoś powodu adres dostawy z kontrahenta nie powinien być brany pod uwagę, bo jest jakieś inne ważniejsze pole w którym ten adres jest umieszczony? Punkt odbioru, czyli np. numer maszyny paczkowej również będzie wyłuskiwany z różnych danych dostępnych tagami, jak w poprzednim punkcie. Potrzebne informacje Tutaj prośba do Was, aby podesłać nam informacje, które dane z ZK i kontrahenta są wykorzystywane przez Was do nadawania przesyłek, w jaki sposób Wasz synchronizatory ze sklepami internetowymi umieszczają dane zakupu, sposób dostawy, punkty odbioru, typ dokumentu końcowego, uwagi kupującego, informacje o płatnościach. Tak abyśmy mogli stworzyć odpowiednie rozwiązania pozwalające całość zautomatyzować. 1 Cytuj Link to postu
Dariusz Bachurski 63 Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT (edytowane) Przy filtrowaniu uwzględniłbym również flagi dla ZK. Czy sam proces importu to będzie ręczny proces czy podlegający też pod automatyzację? Edytowane 5 Kwietnia przez Dariusz Bachurski 1 Cytuj Link to postu
Anna Smolarska 43 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT (edytowane) Nie wiem, na którym etapie to ginie, czy eksportu ze sklepu ShopGold, czy importu do Subiekta a potem Sello, ale ginie godzina zamówienia. Sądząc jednak po kolejności zamówień od klienta w Subiekcie, to na etapie Subiekt-Sello znika godzina (chronologia). W ciągu dnia mam na samym początku wszystkie zamówienia sklepowe (w tym te, które na bieżąco wpadają), a potem chronologicznie te z Allegro. Przywykłam, ale jak można by to poprawić, to by było miło. Mój integrator najlepiej opisze mój przedmówca 😉 Import zamówień do Subiekta wypełnia nazwę oryginału i wkleja nr zamówienia w sklepie (12345), a import do Sello uzupełnia nazwę transakcji na "Zamówienie 12345". Punkt odbioru, sposób wysyłki, formę płatności, wybrany dokument końcowy (paragon/faktura) oraz uwagi mam pobierane do uwag w transakcji, bo nie dało się rozpoznać ich i podstawić w odpowiednie pola. Stamtąd pobieram sobie dane zmieniając transakcję. Miło by było, by Sello samo wykrywało sposób wysyłki i ustawiało to w transakcji oraz wstawiało ew. punkt odbioru. Dobrze by było, gdyby rozpoznawało paragon/faktura (detaliczna, VAT) i zmieniało te ustawienia samo. Oczywiście widzę tez potrzebę samodzielnego definiowania jak dana wysyłka ma być rozpoznawana przez Sello. To tak na potrzeby kolejnych wdrażanych form wysyłki. W ten sposób zamówienie sklepowe będzie na starcie tak samo obsługiwane jak zamówienia z Allegro. Wygląd zamówień pobranych do Subiekta: Wygląd tych samych zamówień ze zgubioną godziną zamówienia: A tak wygląda "gołe", nieobrobione zamówienie pobrane do Sello. Edytowane 6 Kwietnia przez Anna Smolarska 1 Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 194 Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT W dniu 5.04.2025 o 14:06, Dariusz Bachurski napisał: Czy sam proces importu to będzie ręczny proces czy podlegający też pod automatyzację? Będzie to działać identycznie jak pobieranie zamówień z Allegro, a więc i ręcznie i automatycznie będzie można pobierać te zamówienia z Subiekta. 16 godzin temu, Anna Smolarska napisał: Nie wiem, na którym etapie to ginie, czy eksportu ze sklepu ShopGold, czy importu do Subiekta a potem Sello, ale ginie godzina zamówienia. Subiekt GT przechowuje tylko datę utworzenia ZK. 16 godzin temu, Anna Smolarska napisał: Sądząc jednak po kolejności zamówień od klienta w Subiekcie, to na etapie Subiekt-Sello znika godzina (chronologia) W Subiekcie kolejność wynika po prostu z kolejności zapisu tych zamówień w bazie. Po imporcie ich do Sello mają one wszystkie godzinę 0:00 więc tutaj kolejność może być już inna, bo mogą one być inaczej importowane i inne czynniki wpływają na kolejność takich danych. 16 godzin temu, Anna Smolarska napisał: Przywykłam, ale jak można by to poprawić, to by było miło. Trzeba by było zaczepić zespół Subiekta GT, żeby dodali możliwość zapisywania godziny a nie tylko samej daty. Inna opcja, to aby integracja sklep-Subiekt zapisywała tę datę i godzinę zakupu w jakimś innym polu, chociażby w uwagach. Wtedy Sello NX mogło by taką datę i godzinę zakupu wyciągać z tego pola. Ale tutaj musimy wiedzieć, że taka możliwość jest w samem konfiguracji i dodawanie takiej funkcji ma sens. 16 godzin temu, Anna Smolarska napisał: Punkt odbioru, sposób wysyłki, formę płatności, wybrany dokument końcowy (paragon/faktura) oraz uwagi mam pobierane do uwag w transakcji, bo nie dało się rozpoznać ich i podstawić w odpowiednie pola. Stamtąd pobieram sobie dane zmieniając transakcję. Miło by było, by Sello samo wykrywało sposób wysyłki i ustawiało to w transakcji oraz wstawiało ew. punkt odbioru. Dobrze by było, gdyby rozpoznawało paragon/faktura (detaliczna, VAT) i zmieniało te ustawienia samo. Sello pobiera notatkę z uwag na dokumencie ZK - prosiłbym też innych zainteresowanych o podesłanie takich przykładowych uwag z ZK, żebyśmy mogli odpowiednio dostosować mechanizm wyciągający te dane. Najlepiej jest nam to stworzyć i testować w oparciu o faktyczne dane (a w zasadzie o format zapisu tych danych chodzi). 16 godzin temu, Anna Smolarska napisał: Oczywiście widzę tez potrzebę samodzielnego definiowania jak dana wysyłka ma być rozpoznawana przez Sello. To tak na potrzeby kolejnych wdrażanych form wysyłki. Wyciąganie sposobu dostawy z ZK to jest jeden mechanizm, dalej będzie działać mechanizm mapowania tej nazwy tekstowej na dostawę Sello NX - tak jak to działa obecnie dla Allegro i innych serwisów. Cytuj Link to postu
Anna Smolarska 43 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT (edytowane) Godzinę temu, Bartosz Rosa napisał: Trzeba by było zaczepić zespół Subiekta GT, żeby dodali możliwość zapisywania godziny a nie tylko samej daty. To już się tam pozaczepiajcie po sąsiedzku 😉 Ładnych parę lat temu był taki okres, że zamówienia wpadały chronologicznie na listę transakcji. Było to więc możliwe, ale krótko to trwało. Godzinę temu, Bartosz Rosa napisał: Sello pobiera notatkę z uwag na dokumencie ZK - prosiłbym też innych zainteresowanych o podesłanie takich przykładowych uwag z ZK, żebyśmy mogli odpowiednio dostosować mechanizm wyciągający te dane. Najlepiej jest nam to stworzyć i testować w oparciu o faktyczne dane (a w zasadzie o format zapisu tych danych chodzi). To, co mam w uwagach, to efekt moich rozmów z twórcą integracji. Mam w uwagach to, co chciałam mieć, czyli rzeczy potrzebne, by obsłużyć zamówienie w jednym miejscu (Transakcje oczekujące na płatność) bez zaglądania do sklepu czy maila ze sklepu. Inni będą mieć tam coś innego, wg własnych potrzeb czy możliwości ich integratora. Cytat W Subiekcie kolejność wynika po prostu z kolejności zapisu tych zamówień w bazie. Po imporcie ich do Sello mają one wszystkie godzinę 0:00 więc tutaj kolejność może być już inna, bo mogą one być inaczej importowane i inne czynniki wpływają na kolejność takich danych. Import z Subiekta do Sello nie jest wg kolejności ZK? Edytowane 7 Kwietnia przez Anna Smolarska Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 194 Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT 17 minut temu, Anna Smolarska napisał: To, co mam w uwagach, to efekt moich rozmów z twórcą integracji. Mam w uwagach to, co chciałam mieć, czyli rzeczy potrzebne, by obsłużyć zamówienie w jednym miejscu (Transakcje oczekujące na płatność) bez zaglądania do sklepu czy maila ze sklepu. Inni będą mieć tam coś innego, wg własnych potrzeb czy możliwości ich integratora. Wiadomo. Ale im więcej będziemy mieć takich przykładów, tym lepiej będzie się dało to obsłużyć . Tutaj akurat myślę, że nie powinno być problemu z takim zapisem. 19 minut temu, Anna Smolarska napisał: Import z Subiekta do Sello nie jest wg kolejności ZK? Nie ma mechanizmu żadnego po drodze, który by to gwarantował. Najczęściej będzie wg kolejności ale same mechanizmy kolejek synchronizacji nie gwarantują kolejności z definicji. Pogadam z zespołem GT, ale jeśli by integrator był w stanie dorzucać taką datę do notatek niezależnie od tego, czy będzie taka możliwość w samym polu z datą utworzenia, to możemy dodać również rozpoznawanie tej daty. Cytuj Link to postu
Anna Smolarska 43 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT 9 minut temu, Bartosz Rosa napisał: Nie ma mechanizmu żadnego po drodze, który by to gwarantował. Najczęściej będzie wg kolejności ale same mechanizmy kolejek synchronizacji nie gwarantują kolejności z definicji. Pogadam z zespołem GT, ale jeśli by integrator był w stanie dorzucać taką datę do notatek niezależnie od tego, czy będzie taka możliwość w samym polu z datą utworzenia, to możemy dodać również rozpoznawanie tej daty. Nikt nie będzie przerabiać dziesiątek integratorów dla tej jednej opcji. Musimy z tym żyć, skoro ekipa GT nie widzi problemu (a powinna). Człowiek opracowuje kolejne zamówienia, a tu mu na dole listy przybywa coś niespodzianie. Łatwo przegapić, bo na dole nieopłacone zamówienia, nieopłacone transakcje z Allegro, czyli same takie oczekujące i nagle coś wskakuje z zaskoczenia do tego worka, coś opłaconego i możliwego do wysyłki. . Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 194 Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT 15 minut temu, Anna Smolarska napisał: Nikt nie będzie przerabiać dziesiątek integratorów dla tej jednej opcji. Musimy z tym żyć, skoro ekipa GT nie widzi problemu (a powinna) Problem może być taki, że przerobienie tego w GT może "rozwalić" tysiące integracji i rozwiązań własnych - więc mogą tego nie chcieć. No i same integracje też musiałby tam dodawać godzinę jeśli obecnie tego nie robią. Natomiast jeśli chodzi o integratory to najczęściej w konfiguratorze można tam określić jakie dane są przekazywane np w polu Uwagi. Możliwe, że jest tam też i data zakupu. Cytuj Link to postu
Anna Smolarska 43 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT 14 minut temu, Bartosz Rosa napisał: Problem może być taki, że przerobienie tego w GT może "rozwalić" tysiące integracji i rozwiązań własnych - więc mogą tego nie chcieć. No i same integracje też musiałby tam dodawać godzinę jeśli obecnie tego nie robią. Też prawda, przyznaję rację. Można jednak przekazywać godzinę, ale niekoniecznie wymuszać jej wykorzystanie, czyli zrobić w Sello coś IF i jeśli jest godzina, to super, jak nie ma, to ustawiamy 0:00, i działamy jak do tej pory. No i kolejność ZK powinna jakoś zobowiązywać. Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 151 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT Problem z godziną zamówienia z s2s do SGT, to rzeczywiście problem... Łatwo przeoczyć zamówienia z poza standardowej chronologii... U mnie z programu s2s przychodzą w uwagach takie informacje, np.: Płatność: Płatności online imoje (szybkie przelewy, karta płatnicza, BLIK) Forma dostawy: Kurier UPS Dostawa: MIEJSCOWOŚĆ 17,KO-DXX MIEJSCOWOŚĆ PL, Nazwa: IMIĘ NAZWISKO Trochę danych: Data wystawienia w GT: Zamówienia w SHOP-GOLD: Dane pewnie przesyłane przez s2s firmy e-mo; Więc w którymś momencie dane są gotowe do wysłania do SGT, ale czy s2s nie wysyła, czy SGT nie przyjmuje? Jeśli potraktować Subiekta GT jako połączenie między s2s a Sello to "integratorem" jest subiekt Gt... Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 194 Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT 2 godziny temu, Anna Smolarska napisał: Też prawda, przyznaję rację. Można jednak przekazywać godzinę, ale niekoniecznie wymuszać jej wykorzystanie, czyli zrobić w Sello coś IF i jeśli jest godzina, to super, jak nie ma, to ustawiamy 0:00, i działamy jak do tej pory. No i kolejność ZK powinna jakoś zobowiązywać. Jest światełko w tunelu. Subiekt zapisuje dokładną datę i godzinę dodania dokumentu w osobnej tabeli w bazie danych. Możemy spróbować wykorzystać te dane, ale nie mam pewności jeszcze, czy to jest data dodania ZK do bazy (np przez zewnętrzny synchronizator) czy data zakupu w sklepie. Czy gdyby to była data synchronizacji i utworzenia ZK, będzie to wystarczające? 2 godziny temu, MARCIN e-kupowanie.pl napisał: U mnie z programu s2s przychodzą w uwagach takie informacje, np.: Płatność: Płatności online imoje (szybkie przelewy, karta płatnicza, BLIK) Forma dostawy: Kurier UPS Dostawa: MIEJSCOWOŚĆ 17,KO-DXX MIEJSCOWOŚĆ PL, Nazwa: IMIĘ NAZWISKO Czy to oznacza, że adres wysyłki masz dostępny tylko w uwagach? Nie jest on wpisywany w adres dostawy na ZK ani w dane kontrahenta? Cytuj Link to postu
Anna Smolarska 43 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT 4 godziny temu, Bartosz Rosa napisał: Możemy spróbować wykorzystać te dane, ale nie mam pewności jeszcze, czy to jest data dodania ZK do bazy (np przez zewnętrzny synchronizator) czy data zakupu w sklepie. Czy gdyby to była data synchronizacji i utworzenia ZK, będzie to wystarczające? W zupełności wystarczy, integratory najczęściej chodzą 24h/dobę (przynajmniej powinny, by kontrolować stany towarów) 4 godziny temu, Bartosz Rosa napisał: Czy to oznacza, że adres wysyłki masz dostępny tylko w uwagach? Nie jest on wpisywany w adres dostawy na ZK ani w dane kontrahenta? U mnie dane do wysyłki są wrzucane w zakładkę Podstawowe i także w Adresy/ Adres dostawy. Czy jest to modyfikowane, gdy dany klient znów zamówi z innym adresem, to nie wiem, nie sprawdzałam. 7 godzin temu, MARCIN e-kupowanie.pl napisał: Jeśli potraktować Subiekta GT jako połączenie między s2s a Sello to "integratorem" jest subiekt Gt... Dokładnie. Między Subiektem a Sello jesteście tylko wy, programiści, a my jesteśmy zdani na wasze ustalenia. Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 151 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT (edytowane) Nie, jest zapisany także w kliencie GT ADRESY > Adres dostawy. Gdy importuje się ręcznie zamówienia z Shopgolda z poziomu s2s, są dwie kolumny z datą, teraz zauważyłem: W GT ląduje prawidłowa data (z pierwszego zrzutu) i nieprawidłowa godzina (z drugiego), jeśli dobrze to rozumiem. W integracji SG > BL jest prawidłowo: Edytowane 7 Kwietnia przez MARCIN e-kupowanie.pl 1 Cytuj Link to postu
Tomek Mazur 206 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT (edytowane) Źle, źle i jeszcze raz źle. Myślę, że warto podejść nieco od drugiej strony do np. pola uwagi - nie "co tam macie" tylko "co możecie mieć". (słyszałem jak jakiś influencer coś podobnego mówił 😁 ) Dlaczego tak? 95% używa synchronizatorów, które mają konfigurację tych danych, przykładowo SubSync (Integratory.pl) oferuje takie opcje jako zawartość pola "Oryginał", "Podtytuł" i "Uwagi": I znając możliwości tych konfiguracji można będzie stworzyć coś uniwersalnego, wnioski typu "a jak mam tam telefon", "a ja nic tam nie mam" to złe dane do obróbki. (wiem - nie każdy bohater nosi pelerynę) Edytowane 8 Kwietnia przez Tomek Mazur Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 194 Napisano 8 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT 1 minutę temu, Tomek Mazur napisał: Źle, źle i jeszcze raz źle. Myślę, że warto podejść nieco od drugiej strony do np. pola uwagi - nie "co tam macie" tylko "co możecie mieć". (słyszałem jak jakiś influencer coś podobnego mówił 😁 ) Dobrze dobrze. Nas interesuje to z jakich danych korzystacie w tym polu obecnie a nie co można tam wrzucić . Bo jakby ktoś zapytał co można w Sello NX wrzucić to odpowiedź zajęła by kilka stron A4 . Zatem najpierw obsłużymy to co jest konieczne i to czego faktycznie używacie. Na wodotryski przyjdzie czas później, jak będą potrzebne. Nie chcemy marnować cennego czasu teraz na robienie super kombajnu, który być może nikomu się nigdy nie przyda - bo to po prostu zajmuje czas. Na tę chwilę będziemy rozpoznawać kilka pól najbardziej istotnych - które do tej pory trzeba było w Sello 1 ręcznie przepisywać. A dalej zobaczymy jakie będą potrzeby. Dlatego już teraz o to pytamy aby w v1 można było już z tego korzystać w 90% przypadków. Cytuj Link to postu
Tomek Mazur 206 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT Więc tak ja korzystam z wszystkich Żart, na serio to u nas wpada tam info o numerze paczkomatu, sposób wysyłki i płatności. Ustawienie tych danych w zamówieniu to już byłaby pewna automatyzacja. Ale oczywiście jak więcej korzyści (czytaj - automatyzacji) przyniesie coś innego to jestem skłonny zmienić w konfiguracji zawartość owych pól. 1 Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 194 Napisano 9 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia w Importowanie zamówień z Subiekta GT To podeślij składnię jaką teraz stosujesz. Mając takie przykłady jesteśmy w stanie testować to na realnych danych. Najkorzystniej aby dane w polu uwagi były oznaczone i rozdzielone, czyli np. NAZWA_POLA: jakaś wartość|NAZWA_POLA_INNEGO: jakaś wartość|. To pozwoli łatwo wyłuskać dane z tego pola. Ale widziałem również dane zapisane w tej postaci: wartość 1;wartość 2;;;wartosc7 - w tym przypadku wyłuskanie wartości będzie nieco kłopotliwe. Ale jeśli jakieś integracje stosują taki zapis i nie da się go zmienić, to dobrze by było o tym wiedzieć, żeby przygotować odpowiednie rozwiązanie. Cytuj Link to postu
MARIUSZ BARTNIK 0 Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca w Importowanie zamówień z Subiekta GT Witam Panie Bartoszu, czy Sello NX pobiera już zamówienia z serwisu Allegro do systemu sprzedaży Subiekt GT? Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 151 Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca w Importowanie zamówień z Subiekta GT Już opublikowano, że powinno być w wersji 56... Sam czekam z niecierpliwością na kilka fajnych nowości z poniższej listy. 2 Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 132 Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca w Importowanie zamówień z Subiekta GT Jeżeli nic nie stanie nam na przeszkodzie to koniec przyszłego tygodnia, po aktualizacji do wersji 56 2 Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 132 Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca w Importowanie zamówień z Subiekta GT Oczywiście mówię o GT ZK -> SNX, integracja z GTkiem w SNX jest praktycznie od początku istnienia programu https://sello.pl/lista-zmian 1 Cytuj Link to postu
Infobot nexo 255 Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca w Importowanie zamówień z Subiekta GT Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 56.0.0.8425. Fragment listy zmian: Dodano możliwość importowania zamówień z Subiekta GT. Cytuj Link to postu
MARIUSZ BARTNIK 0 Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca w Importowanie zamówień z Subiekta GT Dzień dobry, proszę o informację jak można zmienić licencję z testowej na zakupioną. W którym miejscu mam wpisać kod zakupionej licencji? Pozdrawiam Mariusz. Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 120 Napisano 22 Lipca Udostępnij Napisano 22 Lipca w Importowanie zamówień z Subiekta GT Dzień dobry, nie trzeba ręcznie wpisywać kodu. Po zakończeniu okresu testowego system sam "przeskoczy" z wersji demo na wersję pełną. Nexo nie obsługuje dwóch licencji jednocześnie, więc wszystko dzieje się automatycznie. Cytuj Link to postu
MARIUSZ BARTNIK 0 Napisano 22 Lipca Udostępnij Napisano 22 Lipca w Importowanie zamówień z Subiekta GT Dzień dobry Panie Rafale, no i super, dziękuję za informację. Niestety Panie z działu sprzedaży nie potrafiły przekazać mi tej informacji tylko odsyłały mnie na stronę e-pomoc. Pozdrawiam Mariusz. Cytuj Link to postu
Polecane posty