Radi N. 15 Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja w Sello NX nie pobiera zamówień z Erli Ne pobiera zamówień z Erli oraz nie pokazuje jakiego kolwiek błędu. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 048 Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja w Sello NX nie pobiera zamówień z Erli Proszę sprawdzić w ustawieniach konta Erli czy data odcięcia jest dobrze ustawiona. Może jest ustawiona na dzisiaj a nie było jeszcze żadnego zamówienia. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 100 Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja w Sello NX nie pobiera zamówień z Erli 22 minuty temu, Radi N. napisał: Ne pobiera zamówień z Erli oraz nie pokazuje jakiego kolwiek błędu. Rozumiem, że restart programu nie pomaga i nie widać żeby cokolwiek działo się w tle? jeżeli nie pomaga to proszę wywołać ponownie cały proces, ale z włączonym logiem i podesłać do nas na maila sello@insert.com.pl albo do mnie na priv - sprawdzimy. Cytuj Link to postu
Radi N. 15 Napisano 5 Maja Autor Udostępnij Napisano 5 Maja w Sello NX nie pobiera zamówień z Erli 2 godziny temu, Bartosz Rosa napisał: Proszę sprawdzić w ustawieniach konta Erli czy data odcięcia jest dobrze ustawiona. Może jest ustawiona na dzisiaj a nie było jeszcze żadnego zamówienia. Data jest ustawiona OK. Cytuj Link to postu
Radi N. 15 Napisano 5 Maja Autor Udostępnij Napisano 5 Maja w Sello NX nie pobiera zamówień z Erli 2 godziny temu, Daniel Salamucha napisał: Rozumiem, że restart programu nie pomaga i nie widać żeby cokolwiek działo się w tle? jeżeli nie pomaga to proszę wywołać ponownie cały proces, ale z włączonym logiem i podesłać do nas na maila sello@insert.com.pl albo do mnie na priv - sprawdzimy. Wysyłam. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 100 Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja w Sello NX nie pobiera zamówień z Erli Rozwiązanie problemu: Proszę wybrać opcje: Pobierz ponownie z konta, pobranie nowych będzie odwoływało się do ostatniego pobranego zamówienia, więc tak naprawdę nie zobaczymy tych poprzednich. Cytuj Link to postu
Polecane posty