misiu kaczyński 0 Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca w Zmiana cen zbiorczo Witam jest możliwość zmian cen zbiorczo np.-20% albo -1zł,tak jak było to możliwe w sello. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 064 Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca w Zmiana cen zbiorczo W ofercie czy w towarze? Cytuj Link to postu
misiu kaczyński 0 Napisano 2 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca w Zmiana cen zbiorczo (edytowane) W ofercie(aukcji na allegro),chciałbym w wszystkich aukcjach zniżyć cenę. Edytowane 2 Czerwca przez misiu kaczyński Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 064 Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca w Zmiana cen zbiorczo Można za pomocą zmian zbiorczych, wykorzystując obecną cenę brutto typu Kup Teraz dla serwisu PL za pomocą odpowiedniego tagu. i mnożąc to modyfikatorem mul=`0.8`. [OfertaInternetowa.Ceny.Kupteraz.PLPLN.Brutto|mul=`0.8`] Jeśli oferty by były powiązane z asortymentem to można skorzystać z opcji przeceny w module towarów i zaktualizować cenę w ofertach w podobny sposób ale bazując na cenniku. Cytuj Link to postu
misiu kaczyński 0 Napisano 2 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca w Zmiana cen zbiorczo (edytowane) Pytanie do pierwszej opcji wkleiłem tag [OfertaInternetowa.Ceny.Kupteraz.PLPLN.Brutto|mul=`0.8`] Podałem kwotę np.2zł to zamiast odjąć od kwoty głównej w aukcji to po prostu zmieniła się cena na 2zł.Mógłbyś mi w prosty sposób wytłumaczyć jak to zrobić😁a druga opcja czyli przecena to nie mogę tego znaleźć w subiekcie nexo pro. Edytowane 2 Czerwca przez misiu kaczyński Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 064 Napisano 4 Czerwca Udostępnij Napisano 4 Czerwca w Zmiana cen zbiorczo Podany przykład powoduje przemnożenie wartości przez 0,8. Jeśli chcesz odjąć użyj modyfikatora sub=`0,2`. Co do Subiekta, to w module Cenniki jest w operacjach taka opcja. Cytuj Link to postu
Polecane posty