Daniel Lubryka 8 Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 w podwojne rozrachunki Szału dostane Czasami (nie znam reguly, przypadek 1 na 50) zakup wprowadzony przez ewidencje vat tworzy poprostu dwa razy rozrachunek (nie rozliczam vatu bo nie mam faktury z nipem) w zakladce "wg kont" widoczny jest raz w zakladce "wszystkie" dwukrotnie Nowo dodany podmiot w systemie Za sugestie zapoznania sie zasada dzialania programu z gory podziekuje. Bardzo prosze o sugestie jaki moze byc powod Link to postu
Daniel Lubryka 8 Napisano 7 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 w podwojne rozrachunki ten drugi nie ma zadnych dokumentow powiazanych Link to postu
Kacper Panek 259 Napisano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 w podwojne rozrachunki Dzień dobry, proszę opisać krok po kroku czynności wykonywane w programie. Z jakiej wersji programu Pan korzysta? Czy podmiot korzysta z jakichś rozwiązań dodatkowych? Link to postu
Daniel Lubryka 8 Napisano 6 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 w podwojne rozrachunki Problem dalej mi doskwiera Prawdopodnie dotyczy części faktur z OCR Po prostu tworzą się dwa rozrachunki Nie widac ich podwojoncyh na liscie "Nierozliczone wg kont", z ktorej najczesciej korzystam. Prosze zwrocic uwage, ze w drugiej kolumnie "Powiazane z zapisem na koncie księgowym" jeden ma tak, a drugi nie. Link to postu
Kacper Panek 259 Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 w podwojne rozrachunki Dzień dobry, W dniu 12.06.2023 o 09:34, Kacper Panek napisał: proszę opisać krok po kroku czynności wykonywane w programie. Z jakiej wersji programu Pan korzysta? Czy podmiot korzysta z jakichś rozwiązań dodatkowych? Link to postu
Daniel Lubryka 8 Napisano 7 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 w podwojne rozrachunki kroki opisalem wczesniej 1) wysylam email na dokumenty firmy 2) naciskam ctrl + shift + 5 3) znajduje w czesci (malej 2% dokumentow) rozrachunkow takie psikusy nie jestem w stanie powiedziec jaka to byla wersja w momencie ksiegowania tego miesiac temu w tym momencie taka: Link to postu
Kacper Panek 259 Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 w podwojne rozrachunki Dzień dobry, czy podmiot korzysta z rozwiązań własnych / integratorów? Link to postu
Daniel Lubryka 8 Napisano 8 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 w podwojne rozrachunki nie - wszystko "z puelka" Link to postu
Kacper Panek 259 Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 w podwojne rozrachunki Proszę o przesłanie danych diagnostycznych zgodnie z artykułem: InsERT nexo – Jak wygenerować dane diagnostyczne? W formularzu kontaktowym proszę zaznaczyć kontynuację korespondencji z InsERT pod numerem zgłoszenia INS-618946. Link to postu
Kaja J 6 Napisano 26 Marca 2024 Udostępnij Napisano 26 Marca 2024 w podwojne rozrachunki Mam to samo, w poprzednim miesiacu tak nie bylo - nie zmienialam schematow. tragedia Link to postu
Kacper Panek 259 Napisano 28 Marca 2024 Udostępnij Napisano 28 Marca 2024 w podwojne rozrachunki Dzień dobry, proszę o podanie dokładnego scenariusza, w którym występuje błąd, a także zwizualizowanie problemu przy pomocy zrzutów ekranu. Z jakiej wersji programu Pani korzysta? Link to postu
Polecane posty