HotKey . 271 Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 w Zamówienia Wysyłkowe - Waluta (edytowane) Proszę o dodanie filtru Waluta. Dodam, że potrzebujemy filtrowanie: CZK - (Pepiki) EUR - (Slovensko) niebawem rusza PLN - Kraina Obajtka W Sello 1 była kolumna która umożłiwiała przynajmniej sortowanie po walutach, tutaj nie mam pomysłu jak z walutą pracować potrzebuję sprawdzać, czy wszędzie jest WSTO-EE dodane, na dodatek Sello nie robi WSTO-EE ... W moim kiosku używamy obecnie WSTO-SK, chociaż wiem, że w Sello1 umieściliście opcję WSTO-OSS - to dla dużych. Ja nie przekroczyłem nigdy progu, fajnie jakby SNX dodawało do wyboru WSTO-OSS lub WSTO-SK - postulowałem to w Sello1. Edytowane 27 Listopada 2023 przez HotKey . 1 Cytuj Link to postu
Infobot nexo 171 Napisano 2 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2024 w Zamówienia Wysyłkowe - Waluta Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 50.0.0. Fragment listy zmian: Dodano kolumnę oraz filtr z walutą. 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty