Jan Pietrzykowski 1 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 w Import WB z PKO parser CSV Skonfigurowałam perser CSV, po próbie importu WB z PKO pojawiła się komunikat " Tekst oznaczający obciążenie/uznanie podanych w konfiguracji nie pasuje do tych zaczytanych z pliku CSV. Nie wiem jak dalej postąpić, przy tworzeniu paresera csv jak zaczytuję plik to nie ma kolumny obciążenie/uznanie. W zakładce import wyciągu bankowego jak zamienić rachunek bankowy na który zostanie zaksięgowany wyciąg. Link to postu
Przemysław Werner 403 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 w Import WB z PKO parser CSV 3 minuty temu, Jan Pietrzykowski napisał: Skonfigurowałam perser CSV, po próbie importu WB z PKO pojawiła się komunikat " Tekst oznaczający obciążenie/uznanie podanych w konfiguracji nie pasuje do tych zaczytanych z pliku CSV. Nie wiem jak dalej postąpić, przy tworzeniu paresera csv jak zaczytuję plik to nie ma kolumny obciążenie/uznanie. Proszę te pola pozostawić puste i wtedy sprawdzić. Powinno działać. 3 minuty temu, Jan Pietrzykowski napisał: W zakładce import wyciągu bankowego jak zamienić rachunek bankowy na który zostanie zaksięgowany wyciąg. Rachunek bankowy jest podpowiadany z kontekstu. Przed wybraniem operacji Pobierz z pliku CSV proszę zmienić nr rachunku bankowego na prawidłowy. Link to postu
Jan Pietrzykowski 1 Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 w Import WB z PKO parser CSV Z bankiem mi się udało, dziękuje. Ale ta pierwsza część nie udaje mi się ... Link to postu
Jan Pietrzykowski 1 Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 w Import WB z PKO parser CSV Tzn jak zostawiam puste miejsce to mam komunikat żeby uzupełnić Link to postu
Jan Pietrzykowski 1 Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 w Import WB z PKO parser CSV ok coś się ruszyło, dziękuje za pomoc ? 1 Link to postu
Katarzyna Jakowska 0 Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października w Import WB z PKO parser CSV Mam ten sam problem. Gdy pozostawiam pola puste, nie mogę zapisać. Bank na wyciągu podaje kwoty z "+" i "-". Proszę o info co z tym zrobić. Link to postu
Kacper Panek 224 Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października w Import WB z PKO parser CSV Dzień dobry, konfiguracja parsera CSV została opisana w artykule: InsERT nexo – Jak skonfigurować parser CSV? W razie trudności z osiągnięciem oczekiwanego efektu zalecamy kontakt z dyplomowanym serwisantem. Link to postu
Polecane posty