Przemysław Nowakowicz 16 Napisano 24 Maja 2023 Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 w wydruk etykiety wysyłkowej Dzień dobry, Zaczęliśmy testowanie Sello NX i mam pytanie dotyczące tworzenia etykiety wysyłkowej Inpost i jej wydruku. Czy generowanie etykiety w rozmiarze A4 to kwestia ustawień komputera czy bardziej kwestia programu? Korzystamy z drukarki do etykiet wysyłkowych Honeywell i za nic nie mogę dopasować wygenerowanej etykiety do odpowiedniej wielkości. Przemek Cytuj Link to postu
Rozwiązanie Bartosz Rosa 1 971 Napisano 24 Maja 2023 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 w wydruk etykiety wysyłkowej W konfiguracji dostawy można wybrać rodzaj pobieranej etykiety. Dodam też, że okna konfiguracji dostawy będą zmienione w wersji 47, ponieważ pierwotny pomysł, który mieliśmy nie sprawdził się w praktyce. Będzie tam również pole z wyborem wydruku. Cytuj Link to postu
Przemysław Nowakowicz 16 Napisano 24 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 w wydruk etykiety wysyłkowej Dzięki. Pomogło. Znalazłem to w tym miejscu: 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty