Przemysław Nowakowicz 16 Napisano 21 Października 2023 Udostępnij Napisano 21 Października 2023 w nadawanie cech ofertom Dzień dobry, Czy jest już możliwość nadawania cech ofertom? Chciałbym sprawdzić jak działa synchronizacja stanów magazynowych i utworzyłem cechę, ale nigdzie nie mogę namierzyć pola, gdzie taką cechę mogę nadać w ofercie... Cytuj Link to postu
Przemysław Nowakowicz 16 Napisano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2023 w nadawanie cech ofertom Przepraszam. Już znalazłem. Rozumiem, że w przyszłej wersji będzie można nadać taką cechę zbiorczo do ofert? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 955 Napisano 23 Października 2023 Udostępnij Napisano 23 Października 2023 w nadawanie cech ofertom Tak, zmiany zbiorcze pojawią się w jednej z najbliższych aktualizacji, w tym również zmiany dla Cech. A dla porządku, obecnie cechy można przypisać tutaj: Docelowo, jeśli ten sposób konfiguracji się przyjmie ułatwimy stosowanie cech tak aby dało radę ulubione cechy przypinać do okna i zaznaczać je checkboxami. Cytuj Link to postu
Paweł Biernat 4 Napisano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 w nadawanie cech ofertom W 48 można nadawać cechy zbiorczo? Czy jeszcze trzeba poczekać na łatke. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 955 Napisano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2023 w nadawanie cech ofertom Zmian zbiorczych jeszcze nie ma w tej wersji. Cytuj Link to postu
Dariusz Bachurski 47 Napisano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2024 w nadawanie cech ofertom (edytowane) Jakby ktoś potrzebował na pilnie takiej funkcjonalności, to przygotowaliśmy prosty dodatek, który pozwala zbiorczo nadawać / usuwać cechy w Sello NX. Dana cecha musi być przypisana do dowolnej oferty z poziomu sello NX, Dodatek pozwala też na proste filtrowanie po cechach (czy jest dana cecha przypisana, czy brak przypisania danej cechy) oraz filtrowanie po fragmencie nazwy oferty. Dodatek powstał na nasze potrzeby, bo przeklikać kilkaset ofert na potrzeby dodania cech, to jednak masa roboty. Dodatek jest bezpłatny w obecnej formie - w załączniku zrzut głównego ekranu, gdzie właściwie widać całą funkcjonalność. Edytowane 2 Stycznia 2024 przez Dariusz Bachurski 2 Cytuj Link to postu
Infobot nexo 171 Napisano 2 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2024 w nadawanie cech ofertom Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 50.0.0. Fragment listy zmian: Dodano możliwość zbiorczego nadawania i usuwania cech ofert internetowych. Cytuj Link to postu
Dariusz Bachurski 47 Napisano 2 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2024 w nadawanie cech ofertom Fajnie że już jest dostępna ta opcja zbiorczego nadawania cech. W filtrowaniu po cechach brakuje mi możliwości zanegowania posiadania cechy. Pozwoliłoby to np. szybkie odfiltrować ofert bez cechy która 'odpowiada' np. za synchronizację stanów. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 955 Napisano 3 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2024 w nadawanie cech ofertom Możliwość negowania filtrów mamy w planach. Przekazałem do odpowiedniego zespołu. 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty