Bartek Pahl 0 Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 w lokalizacja -błędny kod pocztowy Witam wszystkich forumowiczów. Mam problem z dodaniem kodu pocztowego w dostawie/lokalizacja w Sello NX.Dodaję właściwy kod , oraz jego format. Zapisuje wprowadzone dane po czym robię podgląd i kodu nie ma. Nie da się też wysłać ofert do allegro z powodu braku kodu.Wyczytałem też, że zapisuje się przy jednej ofercie, a reszta powinna uzupełnić się automatycznie z Sello. Co robię źle? Próbowałem już nawet skopiować kod napisany w notatniku i też nic. Dodam, że parametry w zakładce dostawa czyli miasto województwo kraj zapisane zostały dla wszystkich aukcji poprawnie. Ponowne uruchomienie pc i programu nie pomaga. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Link to postu
Bartek Pahl 0 Napisano 17 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2023 w lokalizacja -błędny kod pocztowy Problem rozwiązany. Kasuje ostrzeżenia dla produktu, wchodzę w kod pocztowy, wpisuję go w formacie xx-xxx i przechodzę na inną kartę np opis. W tym miejscu dopiero zapisuję. Po ponownym wejściu w produkt kod pocztowy jest już zapisany. W końcu się udało. Czasami warto się wyspać. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 040 Napisano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 w lokalizacja -błędny kod pocztowy Ale to chyba Sello1 a nie Sello NX. Cytuj Link to postu
Bartek Pahl 0 Napisano 18 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 w lokalizacja -błędny kod pocztowy Sello nx chyba że się nie znam Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 040 Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 w lokalizacja -błędny kod pocztowy W takim razie przeniosę wątek na forum o Sello NX a sam problem zweryfikujemy. Cytuj Link to postu
InsERT Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 w lokalizacja -błędny kod pocztowy Dzień dobry, dla pewności: wszedł pan w kod pocztowy, wpisał go i od razu wybrał opcję ,,zapisz" ? Cytuj Link to postu
Bartek Pahl 0 Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 w lokalizacja -błędny kod pocztowy Reszta parametrów była już zapisana z poprzedniej próby wpisania miasta kraju i państwa. Przy próbie wysłania pierwszy raz oferty pojawiło się ostrzeżenie zły kod pocztowy. Każdy następny raz wpisywałem kod i zapisz. Cytuj Link to postu
InsERT Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 w lokalizacja -błędny kod pocztowy Ale zmiana na inną zakładkę rozwiązała problem. Ok. chyba udało mi się zlokalizować przyczynę (system nie wykrył zmiany kodu pocztowego/ wprowadzenia go). W następnej wersji problem powinien już się nie powtórzyć 🙂 Cytuj Link to postu
Bartek Pahl 0 Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 w lokalizacja -błędny kod pocztowy Ok dziękuję. Cytuj Link to postu
Infobot nexo 203 Napisano 2 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2024 w lokalizacja -błędny kod pocztowy Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 50.0.0. Fragment listy zmian: Poprawiono problem z zapisywaniem kodu pocztowego w ofercie. Cytuj Link to postu
Polecane posty