Edward Patek 4 Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 w import zdjęć z nexo do Sello lub odwrotnie (edytowane) Mam problem z importem zdjęć. Potrzebuję zdjęcia w nexo (dla potrzeb Vendero) oraz w Sello. Nie wiem jak je importować, żeby nie trzeba w każdym programie osobno wgrywać. Edytowane 21 Grudnia 2021 przez Edward Patek Cytuj Link to postu
Rozwiązanie Edward Patek 4 Napisano 21 Grudnia 2021 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 w import zdjęć z nexo do Sello lub odwrotnie Ok, rozwiązałem. Nie miałem ustawionej opcji "pobieraj przy każdej synchronizacji..." w Sello->ustawienia->zewnętrzny system sprzedaży->towary 1 Cytuj Link to postu
Robert Mazurek 17 Napisano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 w import zdjęć z nexo do Sello lub odwrotnie A jak zrzucić je z Sello do subiekta ? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 924 Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 w import zdjęć z nexo do Sello lub odwrotnie Gotowego rozwiązania na to nie ma. Pozostaje zlecić realizację takiego zadania np. serwisantowi. Cytuj Link to postu
Mirosław Antończyk 6 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia w import zdjęć z nexo do Sello lub odwrotnie Witam,może ktoś ma lub napisze aplikację importu opisów i zdjęć z Sello do Subiekta GT lub Vendero ? Miałem uzupełnione zdjęcia i opisy w Vendero ale po instalacji w celach testowych Sello NX wykasowało mi cały sklep i wszystko muszę klepać ręcznie od nowa. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 924 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia w import zdjęć z nexo do Sello lub odwrotnie W dniu 6.01.2024 o 14:46, Mirosław Antończyk napisał: Miałem uzupełnione zdjęcia i opisy w Vendero ale po instalacji w celach testowych Sello NX wykasowało mi cały sklep i wszystko muszę klepać ręcznie od nowa. 😲. Prosiłbym o więcej szczegółów, to może uda się pomóc. Na czym polega problem? Cytuj Link to postu
Mirosław Antończyk 6 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia w import zdjęć z nexo do Sello lub odwrotnie W dniu 8.01.2024 o 10:38, Bartosz Rosa napisał: 😲. Prosiłbym o więcej szczegółów, to może uda się pomóc. Na czym polega problem? Tak do końca nie wiem jak to się stało że podczas uruchomienia testowego Selo Nx i konfiguracji ze sklepem internetowym pracującym na systemie Vendero wykasowało całą bazę produktów z opisami i zdjęciami.Pisałem do pomocy Vendero czy mają kopię zapasową ale cisza w tym temacie. Cytuj Link to postu
Mirosław Antończyk 6 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia w import zdjęć z nexo do Sello lub odwrotnie Jeżeli może ktoś stworzyć taką aplikację którą przekopiuje z Sello do Subiekta Gt lub sklepu Vendero opisy i zdjęcia to proszę o ofertę na ewahurtdetal@gmail.com Cytuj Link to postu
Polecane posty