Dawid Tetmer 5 Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada w Brak aktualizacji statusów paczek Zauważyłem kolejny problem, nie wszystkie statusy paczek się aktualizują: Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 669 Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada w Brak aktualizacji statusów paczek Proszę dla tych niepoprawnych statusów pobrać je za pomocą funkcji pod prawym klawiszem myszy. Zakładam, że nie aktualizują się tutaj statusy dla WzA, dla InPost jest ok? Cytuj Link to postu
Dawid Tetmer 5 Napisano 14 Listopada Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada w Brak aktualizacji statusów paczek Niestety nie pomogło - testowałem. Inpost okej, ale wszystko WzA leży, mogę wpuścić na PC jak trzeba Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 669 Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada w Brak aktualizacji statusów paczek Ok, zweryfikujemy. Na razie nie ma takiej potrzeby . Na sandboxach generalnie trudno testować zmianę statusów przesyłek u kurierów więc może coś jest na rzeczy w przypadku WzA . Cytuj Link to postu
Dawid Tetmer 5 Napisano 14 Listopada Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada w Brak aktualizacji statusów paczek 1 minutę temu, Bartosz Rosa napisał: Ok, zweryfikujemy. Na razie nie ma takiej potrzeby . Na sandboxach generalnie trudno testować zmianę statusów przesyłek u kurierów więc może coś jest na rzeczy w przypadku WzA . Jak trzeba to proszę o info gdzie znaleźć logi, podeślę Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 669 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Brak aktualizacji statusów paczek W przypadku kurierów obsługiwanych przez Sello NX stworzonych przez nas integracji ruch idzie przez nasz dedykowany serwis chmurowy Sello NX Couriers, wiec logi nie będą potrzebne, wystarczą nam w większości przypadków namiary na numer zamówienia albo id paczki. Cytuj Link to postu
Polecane posty