Radomił Ząbik 419 Napisano 14 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Chciałem zmodyfikować dane Moja firma, ale otrzymuję błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta". Co prawda jest wpisana Nazwa "Centrala" (tak to partner wdrażający nazwał), ale ogólnie w oknie moja firma, nie widzę nigdzie parametrów Centrali. Jest oddział nazwany Centrala, gdzie też jest przypisana Centrala, ale nie widzę, co tutaj mógłbym zmienić, aby pozbyć się tego błędu. Jakiś kierunek, gdzie tego szukać, bo forum i Google nic nie podpowiedziało. Wersja 48.0.1. Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 15 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Najpewniej Moja firma została użyta jako centrala na jakimś kliencie. Należy usunąć to powiązanie. W razie problemów proszę o podesłanie bazy danych zgodnie z tematem e-Pomocy technicznej: W jaki sposób wysłać bazę danych do firmy InsERT? Usuniemy powiązanie bez pobierania opłaty za naprawę bazy danych. Link to postu
Radomił Ząbik 419 Napisano 15 Lutego 2024 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" (edytowane) Trochę ciężko by było podesłać 17GB bazę, na której aktywnie pracuje 40 klientów. Może jakieś wskazówki, gdzie w bazie jest powiązanie na priv? Czy chodzi o RelacjePodmiotow? Edytowane 15 Lutego 2024 przez Radomił Ząbik Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 15 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Wysłałem informacje w wiadomości prywatnej. Link to postu
Andrzej Kubik 2 022 Napisano 6 Marca 2024 Udostępnij Napisano 6 Marca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" (edytowane) W dniu 15.02.2024 o 10:45, Dariusz Nowak napisał: Wysłałem informacje w wiadomości prywatnej. To ja też poproszę. A tak BTW to skoro "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" to może by to zablokować? 😉 Edytowane 6 Marca 2024 przez Andrzej Kubik Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 6 Marca 2024 Udostępnij Napisano 6 Marca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" 4 minuty temu, Andrzej Kubik napisał: To ja też poproszę. Wysłałem wiadomość prywatną. Link to postu
Radomił Ząbik 419 Napisano 6 Marca 2024 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" 5 minut temu, Andrzej Kubik napisał: A tak BTW to skoro "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" to może by to zablokować? 😉 No zablokowali, stąd ten błąd Kiedyś blokady nie było. Link to postu
Andrzej Kubik 2 022 Napisano 6 Marca 2024 Udostępnij Napisano 6 Marca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" 45 minut temu, Radomił Ząbik napisał: No zablokowali, stąd ten błąd Kiedyś blokady nie było. Faktycznie, zablokowanie to mało. Zablokowaniu powinno towarzyszyć automatyczne wywalenie tego powiązania. Link to postu
Radomił Ząbik 419 Napisano 6 Marca 2024 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" 5 minut temu, Andrzej Kubik napisał: Zablokowaniu powinno towarzyszyć automatyczne wywalenie tego powiązania. Ano, tu się zgodzę Link to postu
Mirosław Kaliszuk 1 Napisano 16 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Mam ten sam problem z powiązaniem. Mogę prosić o info jak to usunąć? Link to postu
Radomił Ząbik 419 Napisano 16 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" (edytowane) Akurat świeżo testujemy rozwiązanie, na początek proszę otworzyć i zapisać ponownie wszystkie raporty własne - w którymś może być błąd. Edytowane 16 Kwietnia 2024 przez Radomił Ząbik Nie ten temat. Link to postu
Mirosław Kaliszuk 1 Napisano 16 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Mam firmę, w której moja firma jest wpisana jako centrala i nie mogę jej usunąć (wyszarzona). Co z tym mogę zrobić? Link to postu
Radomił Ząbik 419 Napisano 16 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" A przepraszam, akurat inny błąd omawiałem, i pan się wstrzelił, nie spojrzałem Tutaj trzeba czekać na kontakt ze strony Insert w tym wątku, lub na wiadomości prywatnej, chwilka cierpliwości Link to postu
Kacper Panek 447 Napisano 16 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, przesłałem wiadomość prywatną. Link to postu
GERGÖ SZABÓ 0 Napisano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" U mnie ten sam problem. Proszę o wiadomość, albo opis rozwiązania, bo zainteresowanie widocznie wzrośnie. Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Proszę o przesłanie bazy danych do (nieodpłatnej) naprawy zgodnie z tematem e-Pomocy technicznej: W jaki sposób wysłać bazę danych do firmy InsERT? Link to postu
Michał Kroszka 0 Napisano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" W dniu 15.02.2024 o 10:45, Dariusz Nowak napisał: Wysłałem informacje w wiadomości prywatnej. Panie Dariuszu także poproszę o info jak to rozwiązać Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" 15 minut temu, Michał Kroszka napisał: Panie Dariuszu także poproszę o info jak to rozwiązać Wysłałem wiadomość prywatną. Link to postu
Grzegorz Włodarski 0 Napisano 10 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, chce zmienić adres firmy (zmiana siedziby firmy) w programie i mam ten sam błąd co koledzy wyżej Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 10 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" 2 minuty temu, Grzegorz Włodarski napisał: Dzień dobry, chce zmienić adres firmy (zmiana siedziby firmy) w programie i mam ten sam błąd co koledzy wyżej W dniu 15.02.2024 o 09:00, Dariusz Nowak napisał: Najpewniej Moja firma została użyta jako centrala na jakimś kliencie. Należy usunąć to powiązanie. W razie problemów proszę o podesłanie bazy danych zgodnie z tematem e-Pomocy technicznej: W jaki sposób wysłać bazę danych do firmy InsERT? Usuniemy powiązanie bez pobierania opłaty za naprawę bazy danych. Link to postu
Grzegorz Włodarski 0 Napisano 10 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Moge opis jak to usunac? bo szukam i nie widze u klientow takich powiazan Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 10 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" 1 godzinę temu, Grzegorz Włodarski napisał: Moge opis jak to usunac? bo szukam i nie widze u klientow takich powiazan Wysłałem wiadomość prywatną. Link to postu
Jarosław Szolc 0 Napisano 31 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Czy ja też mogę prosić o wiadomość prywatną? ;-) Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 31 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" 1 minutę temu, Jarosław Szolc napisał: Czy ja też mogę prosić o wiadomość prywatną? 😉 Naturalnie Wysłałem wiadomość prywatną. Link to postu
Andrzej Kubik 2 022 Napisano 31 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" 10 minut temu, Dariusz Nowak napisał: 12 minut temu, Jarosław Szolc napisał: Czy ja też mogę prosić o wiadomość prywatną? 😉 Naturalnie Wysłałem wiadomość prywatną. To ja też poproszę Link to postu
Polecane posty