Bartosz Rosa 1 955 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 w VENDERO Problem z telefonem kontrahenta jednorazowego jest nam znany i wymaga poprawki po stronie Sello. Co do adresów, to z tego co wiem w vendero pracują nad rozwiązaniem. Cytuj Link to postu
Ks. Robak 314 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 w VENDERO Tak się zastanawiam....ile czasu na nowe funkcje w Sello poszło na dostosowywanie go do Vendero... Pytanie retoryczne ;D Cytuj Link to postu
Alwin Kolano 143 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 w VENDERO pracują nad rozwiązaniem. pracują Cytuj Link to postu
Roman Somerlik 1 Napisano 12 Maja 2023 Udostępnij Napisano 12 Maja 2023 w VENDERO W dniu 5.03.2016 o 11:48, Dariusz Pawlak napisał: czy ktoś mi moze pomoc w sprawie vendero a moianowicie przy probie ustawiania emeila mam komunikat Nie udało się połączyć z serwerem pocztowym. Sprawdź konfigurację i spróbuj ponownie. 535 5.7.0 Authentication error - 0402 Cześć. Udało Ci się może rozwiązać ten problem? Mam taki sam i za żadne skarby nie potrafię sobie z tym poradzić. Cytuj Link to postu
Bolek Wieczorek 0 Napisano 4 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2024 w VENDERO Dziękuję. Skonfigurowałem serwer SMTP w Vendero Cytuj Link to postu
Polecane posty