Piotr G 9 Napisano 10 Maja Udostępnij Napisano 10 Maja w Dodawanie dowodu zakupu poprzez Sello Witam, Mam pytanie, które padło z działu sprzedaży, Sello z automatu dodaje numery przesyłek, w allegro pojawiła się opcja "dodaj dowód zakupu" jak na jpg-ie, czy jest taka możliwość w sello co by dowód zakupu był dodawany tak jak numery przesyłek? Z Góry Dziękuje Pozdrawiam Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 410 Napisano 10 Maja Udostępnij Napisano 10 Maja w Dodawanie dowodu zakupu poprzez Sello Nie, ta funkcja obecnie nie jest obsługiwana i w Sello 1 nie planujemy jej dodania. W Sello NX jak najbardziej tego typu funkcje pojawią się. Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 22 Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja w Dodawanie dowodu zakupu poprzez Sello W dniu 10.05.2022 o 09:32, Bartosz Rosa napisał: Nie, ta funkcja obecnie nie jest obsługiwana i w Sello 1 nie planujemy jej dodania. W Sello NX jak najbardziej tego typu funkcje pojawią się. Ta funkcjonalność jest mega potrzebna. do tej pory wysyłałem dokumenty mailem, w załączeniu, automatem. Allegro obecnie wysyła ostrzeżenia za mailing. Cytuj Link to postu
Piotr G 9 Napisano 13 Maja Autor Udostępnij Napisano 13 Maja w Dodawanie dowodu zakupu poprzez Sello tak jak kolega pisze, dział sprzedaży też mi to mówi, że przydałoby się to mieć, może Pan Bartosz pomyśli o tym przy jakiejś aktualizacji... Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 410 Napisano Poniedziałek o 10:11 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:11 w Dodawanie dowodu zakupu poprzez Sello Czego dotyczą te ostrzeżenia? Umieszczania faktury w mailu czy wysyłania samych wiadomości? Cytuj Link to postu
Polecane posty